​IHC giver dig fleksible, intelligente el-installationer

Farum El kan tilbyde dig rådgivning og installation af IHC, IHC wireless og IHC net, osse kaldet Intelligente installationer, der giver både komfort og sikkerhed i dit hjem. Grunden til at man kalder det intelligente installationer skyldes, at de selv kan give alarm, hvis der skulle opstå en fejl eller et udslip – det gælder bl.a. ved brand, gasudslip eller vandskade.

Vi installerer, servicerer og fejlfinder på alle IHC installationer, også DOS baseret programmer.

Når installationer, der giver os lys, varme, ventilation, brandsikring mv. kan 'tænke selv', sparer vi energi uden at gå på kompromis med indeklimaet

Kravene til komfort og fleksibilitet i hjemmet, på arbejdspladsen, i daginstitutioner m.v. har aldrig været større. Derfor er behovet for intelligente installationer i såvel nybyggeri som eksisterende byggeri, der skal renoveres, også større end nogensinde før.

En intelligent bygningsinstallation er en avanceret elinstallation, der gør det muligt centralt at programmere og styre en bygnings elinstallation, fx lamperne både inden og udendørs. På den måde kan lyset vha. sensorer styres afhængigt af tidspunkt på dagen, tilstedeværelse af mennesker eller husdyr samt det konkrete dagslysindfald. Derudover kan installationen kob¬les til varmeanlæg, ventilation og persiennestyring samt forskellige alarmer, fx brandalarm og tyverisikring.

Sikkerhed og komfort

En anden fordel ved IHC installationer eller såkaldt Intelligente Installationer er, at lyset f.eks. selv tænder, når du kommer hjem. Du kan desuden sikre dig ved at få en 'Sluk alt'-funktion, der sørger for at bestemte lamper og stik er slukket, når du forlader huset eller går i seng. Det kan være fjernsyn, kaffemaskine eller andet, som ikke bør stå tændt af energi- og sikkerhedsmæssige årsager.

Alarm

IHC installationer er langt mere fleksibel end traditionelle el-installationer, og systemet kan løbende tilpasses familiens behov. Bl.a. kan man få en overfaldsalarm, som kan aktiveres fra alle rum, så lyset blinker og sætter en alarm med lyd i gang. En anden muligheder en røgdetektor, som tænder alt lyset og aktiverer en sirene i tilfælde af brand.

Ring og aftal et uforpligtende møde, hvis du gerne vil vide med om IHC Control, IHC net og IHC Wireless, som rummer en lang række muligheder for at give familien både sikkerhed og øget komfort.

Farum el har mange års erfaring med at projektere IHC løsninger. Vi arbejder altid i tæt dialog med kunden og de daglige brugere for at sikre, at alle ønsker og krav imødekommes.

​Hvorfor vælge os?

Hurtig udrykning ​

Bedst til prisen

Over 90 år i branchen ​

​Et landsdækkende netværk af 160 autoriserede installatører

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du skrive til os på mail eller udfyld formularen.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Farum Installationsforretning.

CVR: 39802813

Adresse

​Kontor: Vassingerødvej 105, 3540 Lynge

​Kontakt

​​Tlf.: 44 95 01 26

Mail: info@farumel.dk ​

​Installatør Jonas Bangsgaard

Mail: ​jonas@farumel.dk

Adresse: Vassingerødvej 105, 3540 Lynge