Elektriker Lynge

Find din elektriker i Lynge

Har du brug for en god elektriker i Lynge og omegn? Farum El-installation har – som vores navn antyder –kontor i Farum. Herfra kører vi ud og leverer kompetent elektrikerarbejde i Lynge, Allerød, Ganløse og omegn. Så ring til os hvis du mangler en autoriseret elektriker og el installatør i Lynge. Vi udfører alt fra automatisk lystænding i dit hjem til installation af solceller, ventilationsanlæg eller trådløst netværk i din virksomhed.

Elektriker i Lynge til elinstallationer, solceller m.m.

Bestil en elektriker i Lynge fra Farum El-installation, hvis du går efter at få en autoriseret elektriker, der møder til den aftale tid og udfører den aftalte opgave inden for en aftalte pris. Vi kan hjælpe dig med rådgivning, elinstallation, reparation, tjek og vedligehold af dine elektriske anlæg til belysning, solceller, netværk eller lignende.

Er du i gang med at bygge om eller bygge nyt? Så hav os med på råd og vær sikker på, at du får en elektriker i Lynge, der kan holde øje med, at alle installationer er godkendte og opsat efter dine ønsker. Vi kører ud til både store og små opgaver – og vi hjælper både privatpersoner, virksomheder, boligforeninger og institutioner. Kontakt os og hør, om vi har en lokal elektriker i Lynge, der hurtigt kan komme ud til dig og gå i gang med din opgave.

Ring til os allerede i dag!​

44 95 01 26​​

​Elektriker i Lynge til akutte opgaver

Kontakt os, hvis du har brug for en akut elektriker i Lynge eller omegn. Vores dygtige montører og elektrikere kører rundt med computere i deres arbejdsbil. Så snart der er en ledig elektriker i dit område, kan han køre til dig og hjælpe dig med din problemstilling. Du får altså en elektriker i Lynge, der møder direkte på adressen efter at have færdiggjort den forrige opgave. Det giver mindre ventetid og sparer dig for unødige penge.

Ring til os, hvis du skal bruge en elektriker i Lynge hurtigst muligt. Du kan også sende os en besked, hvis du har bedre tid eller ønsker et tilbud på skrift. Vi glæder os til at samarbejde med dig og udføre din opgave.​

Ring på 44 95 01 26 – Din elektriker i Lynge og omegn!

 

Elektriker Farum

Elektriker Birkerød

Elektriker Gentofte

​Elektriker Hellerup​

Elektriker Holte

​Elektriker Lyngby​

Elektriker Virum

Elektriker Værløse

​Elektriker Slangerup​

Elektriker Ølstykke

Elektriker Stenløse

Elektriker Ganløse

Elektriker Allerød

​Hvorfor vælge os?

Hurtig udrykning ​

Bedst til prisen

Over 90 år i branchen ​

​Et landsdækkende netværk af 160 autoriserede installatører

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du skrive til os på mail eller udfyld formularen.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Farum Installationsforretning.

CVR: 39802813

Adresse

​Kontor: Vassingerødvej 105, 3540 Lynge

​Kontakt

​​Tlf.: 44 95 01 26

Mail: info@farumel.dk ​

​Installatør Jonas Bangsgaard

Mail: ​jonas@farumel.dk

Adresse: Vassingerødvej 105, 3540 Lynge