Den rette belysningsteknik giver energibesparelser og optimal belysning

Lad der blive lys!

Vi er ikke religiøse i Farum El, når det handler om belysning, men vi går rigtig meget op i det. Belysning er en vanskelig kunst, hvis man gerne vil have mest muligt ud af sin belysning. Og vi kan med vores mange års erfaring gennemskue de fleste udfordringer for dig.

Alle kan naturligvis købe en lampe og sætte den i stikket, men allerede ved valget af lyskilde eller pære, kommer mange i tvivl. Hvordan er det nu med de der sparepærer – hvad svarer det til i forhold til de gamle pærer? Og hvad med LED – kan det betale sig

Kast lys over din økonomi og dit energiforbrug

De fleste har efterhånden forstået, at vi alle sammen kan være med til at spare på energien og Co2-udslippet. Og selv om man ikke er fanatisk omkring det, så vil de fleste som minimum gerne spare på strømmen i huset eller virksomheden.

Det kan Farum El hjælpe dig med. Vi kan rådgive omkring valg af belysning, af lyskilder og placering – uanset om det gælder lys til hygge, arbejde eller sikkerhed – og naturligvis både inde og ude.

Få overblik over dit behov og forbrug i samarbejde med os. Vi arbejder både for private og for en lang række virksomheder.

​Hvorfor vælge os?

Hurtig udrykning ​

Bedst til prisen

Over 90 år i branchen ​

​Et landsdækkende netværk af 160 autoriserede installatører

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du skrive til os på mail eller udfyld formularen.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Farum Installationsforretning.

CVR: 39802813

Adresse

​Kontor: Vassingerødvej 105, 3540 Lynge

​Kontakt

​​Tlf.: 44 95 01 26

Mail: info@farumel.dk ​

​Installatør Jonas Bangsgaard

Mail: ​jonas@farumel.dk

Adresse: Vassingerødvej 105, 3540 Lynge