Elektriker Stenløse

Elektriker Farum

Vi er din elektriker i Stenløse

Farum El-installation holder til på Bygmarken i Farum. Herfra kører vi ud til kunder omkring Stenløse, Allerød, Slangerup, Ganløse og naturligvis Farum. Gennem hele 90 år har vi leveret el-installationsarbejde til private, institutioner, virksomheder og til boligforeninger.

Vi er autoriserede installatører og medlem af TEKNIQ og Blue Install – et netværk af rådgivende installatører, der hver dag leverer kvalificeret rådgivning inden for belysning, sikring, klimaanlæg, varme og ventilation. Medlemskabet af Blue Install er din garanti for, at din elektriker i Stenløse lever op til strenge krav om uddannelse, kompetencer og kvalitetssikring.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os og bestille et tilbud på arbejde udført af en kompetent elektriker i Stenløse og omegn. 

Elektriker i Stenløse med fokus på kundepleje

Vi kender alle til historier om håndværkere, der ikke dukker op som lovet, eller som ikke leverer til tiden. Hos Farum elinstallation er service og kundepleje vigtige nøgleord for vores daglige arbejde. Som elektriker får man kun 90 år i branchen ved at have faste og tilfredse kunder.

Vi har brug for, at vores kunder vender tilbage og anbefaler os videre til venner og familie. Og den tillid opnår vi kun ved at yde vores bedste, når vi rådgiver, installerer, reparerer eller gennemfører installationseftersyn. Vores medlemskab af TEKNIQ er desuden en sikkerhed for dig, i og med at du som kunde dermed er omfattet af en garantiordning for professionelt udført el-arbejde.

Hos os får du en elektriker i Stenløse, der omhyggeligt overholder aftaler og leverer med faglig ekspertise – uanset om du står med en større opgave i forbindelse med nybyggeri, eller om du blot skal have installeret nye hvidevarer i køkkenet. 

Ring til os allerede i dag!


Få et tilbud på elektriker i Stenløse

Lad vores lokale elektrikere klare dit el-arbejde. Bestil et godt tilbud eller ring og få en elektriker i Stenløse til at køre direkte hen til dig efter endt arbejde. 


Ring på 4495 0075 – Din elektriker i Stenløse og omegn! 

Elektriker Birkerød   Elektriker Gentofte  Elektriker Hellerup  Elektriker Holte  Elektriker Lyngby  Elektriker Virum  Elektriker Værløse 
Elektriker Farum  Elektriker Lynge  Elektriker Slangerup  Elektriker Ølstykke  Elektriker Ganløse  Elektriker Allerød