Elektriker Slangerup

Elektriker Farum

Elektriker i Slangerup

Lad os være din Elektriker i Slangerup, når du har brug for installation, servicering, reparation eller rådgivning inden for elektrikerfaget. Mangler du ekstra stikkontakter på badeværelset? Er der ofte indbrud i dit område, og ønsker du at få opsat et alarmsystem? Eller skal du have nyt varmeanlæg?

Kontakt os og fortæl os om dine behov for elinstallationer, rådgivning eller tjek af dine elektriske forbindelser. Vi kører i det meste af Nordsjælland og har sandsynligvis en elektriker i Slangerup-området, som kan kigge ind forbi dig, hvis du har brug for hjælp hurtigst muligt.

Alsidig elektriker i Slangerup

Hos Farum El-installation har vi et hold af dygtige elektrikere med årtiers erfaring inden for elektrikerfaget. Hos os kan du eksempelvis få hjælp til rådgivning, installation og reparation inden for følgende områder:

  • Tele, data og trådløst netværk
  • Optimering af dit energiforbrug
  • Ventilation
  • Solceller
  • Alt i belysning
  • Installation og tjek af hvidevarer
  • Almen el-service
  • Elinstallation i private boliger og i industri
  • Opsætning og tjek af alarmer eller overvågningssystemer

Falder dine opgaver udenfor ovenstående punkter? Så ring til os og hør, om det er en opgave, vores elektriker i Slangerup har kompetence til at varetage. Hvis det viser sig, at din opgave ligger uden for vores kompetencer, så kan vi formodentlig sende dig videre til de rette kompetente teknikere, installatører eller montører i vores netværk. 

Ring til os allerede i dag!


Elektriker i Slangerup med årtiers erfaring

Farum El-installation er et elektrikerfirma med 90 års erfaring. Det lyder lidt vildt, når vi siger det. Men den er god nok. Vores dygtige teknikere trækker derfor på en lang erfaring fra branchen, hvor vi har stor rutine men også hele tiden udvikler os og følger med tiden.

Kravene til sikre installationer, miljøvenlige løsninger og behageligt indeklima stiger i takt med, at der hele tiden bliver udviklet nye løsninger. Så kontakt en autoriseret elektriker i Slangerup hos os, hvor du får stor erfaring kombineret med de nyeste systemer og løsninger. 


Ring på 4495 0075 – Din elektriker i Slangerup og omegn! 

Elektriker Birkerød   Elektriker Gentofte  Elektriker Hellerup  Elektriker Holte  Elektriker Lyngby  Elektriker Virum  Elektriker Værløse 
Elektriker Farum  Elektriker Lynge  Elektriker Ølstykke  Elektriker Stenløse  Elektriker Ganløse  Elektriker Allerød