Elektriker Farum

Elektriker Farum

Find din elektriker i Farum

Ja, som vores firmanavn antyder, udfører Farum El-installation elektrikerarbejde i Farum og omegn. 

Så har du brug for en elektriker i Farum, er du kommet til de rette! Vi er din autoriserede el-installatør og udfører mange forskellige el-installationsopgaver og opgaver med renovering. Kontakt din elektriker hos Farum El-installation og vær sikker på at få en komplet løsning, der giver mere komfort i hverdagen. Fra automatisk lystænding til tjek af dine elinstallationer eller professionel opsætning af ventilationsanlæg, lamper eller trådløst netværk.

Elektriker i Farum til dine bygge- og renoveringsopgaver

Vi har mange års erfaring at trække på inden for elektriker-faget og benytter de bedste materialer af høj kvalitet. Vi har ekspertise i at tilbyde vores kunder en optimal løsning ved byggeopgaver i både små og store ejendomme. Vi udfører elektriker-arbejde i alle typer bygge- og renoveringsprojekter fra nybyggeri til store eller små renoveringer af boligen. Og vi har altid fokus på funktionalitet, korrekt udførelse og en flot finish ved den færdige installation. 

Vi forstår bestyrelsens mål med ejendommen, sætter os i beboerens sted og omsætter dine behov til solidt håndværk. 

Ring til os allerede i dag!


Din lokale elektriker – Farum El-installation

Hos Farum El-installation ønsker vi at være din foretrukne elektriker. Vi lever af glade kunder, der anbefaler os til andre. Vi ved, at kundetilfredshed afhænger af et godt samarbejde samt seriøs rådgivning, god service og levering af prisvenlige løsninger. Vi sætter derfor service og kvalitet i højsædet og vil gøre vores bedste for, at du får en positiv oplevelse fra den indledende dialog til det endelige resultat. Det skal være simpelt og enkelt at få ordnet elektriker-opgaver – sådan har vi det selv, når vi skal have håndværk udført. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Ring til os på telefon 4495 0075 eller skriv til os på info@farum-inst.dk.

Har du spørgsmål til håndværkerfradrag eller konkrete elektriker-opgaver, du ønsker at få udført i Farum-området? 
Ring på 4495 00 75 – Din elektriker i Farum og omegn! 

Elektriker Birkerød   Elektriker Gentofte  Elektriker Hellerup  Elektriker Holte  Elektriker Lyngby  Elektriker Virum  Elektriker Værløse
Elektriker Lynge  Elektriker Slangerup  Elektriker Ølstykke  Elektriker Stenløse  Elektriker Ganløse Elektriker Allerød