Elektriker Birkerød

Elektriker Birkerød

Din elektriker i Birkerød

Har du brug for en elektriker i Birkerød? Her får du den bedste dialog gennem forløbet, og vi sikrer dig den mest optimale rådgivning og service samt de teknisk og økonomisk bedste løsninger. Det, mener vi, er vejen til høj kundetilfredshed. Et sted, vi ikke går på kompromis! Farum El-installationer har mere end 90 års erfaring, og det betyder, at du får et professionelt resultat – uanset opgavens størrelse. Vi står klar med de dygtigste elektrikere hjemme hos dig eller i virksomheden. Birkerød, Farum, Holte og Københavnsområdet er de områder, vi primært kører i. Men kontakt os endelig, hvis du ønsker et konkret tilbud i netop din by.

Elektriker i Birkerød med følgende kompetencer:

  • El-service
  • Bolig- og industriinstallation
  • Hvidevareservice
  • Tele og Data
  • Alarm/Overvågning
  • Energioptimering
  • Ventilation
  • Belysningsteknik
  • Solceller
  • Og meget mere...

 

Ring til os allerede i dag!


Kontakt os og få en professionel partner til alle typer elektrikeropgaver i Birkerød og omegn. Vi har altid en elektriker i Birkerød og dækker det meste af København og Nordsjælland. 

Vi både vejleder, installerer, vedligeholder og servicerer dine elinstallationer – fra udskiftning af et par stikdåser til mere avancerede elektriker-opgaver. Vi udarbejder strukturerede kabelsystemer, sikrer din bolig med alarmsystemer, servicerer industrianlæg, tjekker dine gamle el-installationer og rådgiver dig i at handle energirigtigt og opnå en lavere elregning. Vidste du eksempelvis at 80% af boligejerne i Danmark lever med fejl i deres elinstallationer, og at 25% af alle opståede brande skyldes fejl i installationerne?

Elektriker i Birkerød med landsdækkende garanti

Vi er autoriserede elektrikere og medlem af TEKNIQ. Dermed er du som kunde omfattet af landsdækkende garanti, der sikrer, at dit elektriker-arbejde er udført professionelt. Når du vælger en elektriker, som er medlem af TEKNIQs garantiordning, dækker din garanti omkostninger op til 150.000,- på el-installationer. Det er din garanti for sikkerhed, faglighed og kvalitet, når du vælger elektriker.

 

Har du spørgsmål til garantien eller andet, så kontakt os på 4495 0075 og hør mere.

Har du spørgsmål til håndværkerfradrag eller konkrete elektriker-opgaver, du ønsker at få udført i Birkerød-området? 
Ring på 4495 00 75 – Din elektriker i Birkerød og omegn! Elektriker Gentofte  Elektriker Farum  Elektriker Hellerup  Elektriker Holte  Elektriker Lyngby  Elektriker Virum  Elektriker Værløse
Elektriker Lynge  Elektriker Slangerup  Elektriker Ølstykke  Elektriker Stenløse  Elektriker Ganløse Elektriker Allerød