Den rette belysningsteknik giver energibesparelser og optimal belysning

Belysningsteknik

Lad der blive lys!

Vi er ikke religiøse i Farum El, når det handler om belysning, men vi går rigtig meget op i det. Belysning er en vanskelig kunst, hvis man gerne vil have mest muligt ud af sin belysning. Og vi kan med vores mange års erfaring gennemskue de fleste udfordringer for dig.

Alle kan naturligvis købe en lampe og sætte den i stikket, men allerede ved valget af lyskilde eller pære, kommer mange i tvivl. Hvordan er det nu med de der sparepærer – hvad svarer det til i forhold til de gamle pærer? Og hvad med LED – kan det betale sig?  

Kast lys over din økonomi og dit energiforbrug

De fleste har efterhånden forstået, at vi alle sammen kan være med til at spare på energien og Co2-udslippet. Og selv om man ikke er fanatisk omkring det, så vil de fleste som minimum gerne spare på strømmen i huset eller virksomheden. Det kan Farum El hjælpe dig med. Vi kan rådgive omkring valg af belysning, af lyskilder og placering – uanset om det gælder lys til hygge, arbejde eller sikkerhed – og naturligvis både inde og ude. Få overblik over dit behov og forbrug i samarbejde med os. Vi arbejder både for private og for en lang række virksomheder – se vores referencer her